Sunday, October 19, 2008

Tips kejayaan Ashraff Muslim & Awal Ashaari

Good news,

*Awal Ashaari, pengacara dan pelakon yang makin meningkat naik akan berkongsi rahsia kejayaan di dalam buku 13 TIPS JADI ARTIS. Beliau memulakan karier nya dalam dunia hiburan lebih tiga tahun yang lalu tetapi nama beliau mendadak naik sejak beliau bekerjasama dengan Azlina Merican dan menggunakan tips-tips dari Azlina. Kini, Awal antara pengacara TV paling popular dan 'in demand' di stesen TV. Projek terbaru Awal Ashaari ialah mengacarakan SEHATI BERDANSA Musim 2, One In A Million Musim 3 dan Generasi Y Musim 3.*

Ashraf Muslim pula mula berkecimpung dalam dunia lakonan dua tahun lalu. Nama beliau mulai dikenali sejak awal tahun ini apabila bekerjasama dengan Meor Shariman dan menggunakan tips-tips dari meor Shariman. Kini, beliau antara pelakon angkatan baru popular dan 'in demand'. Projek terbaru ialah Renjis 2, Kisah Yusof dan bakal ditayangkan di Tv3, Puaka Niyang Rapik.

Awal dan Ashraf juga akan terlibat dan berkongsi pengalaman dalam bengkel ARTIS BERJAYA nanti di samping nama-nama lain dalam bidang lakonan, nyanyian dan pengacaraan.Nantikan buku digital 13 TIPS JADI ARTIS tidak lama lagi.

No comments: